Game on! De beste spelletjes voor bij je bier!

Degene die vaker onze bar bezoeken weten dat wij dol zijn op spelletjes spelen. Vandaar dat onze bier en spellen pairing niet kon achterblijven. Onze spel- en biertips lees je hier!

Om de wereld met Wanderlust
Wanderlust, een lichtvoetig bier met vele smaken. Je gaat daadwerkelijk op wereldreis…dat maakt ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ het perfecte pairing -spel. Het spel, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jules Verne, heeft als doel mogelijk met de beschikbare vervoersmiddelen rond de wereld te reizen. Dat gaat voor uren speelplezier zorgen, zo Wanderlust je er wel een paar!

Langharig Tuig hoort thuis in een stenen tijdperk
Langharig Tuig: op het blik prijkt King Kong, maar het had net zo goed een neanderthaler kunnen zijn. Het is daarom niet gek dat wij voor het ‘Stenen Tijdperk’ spel kiezen als ideale combi. In dit bordspel probeer je te overleven in het stenen tijdperk. Je jaagt op wild om je volk van voedsel te voorzien, ontwikkelt gereedschap en verzamelt grondstoffen als hout, steen en zelfs goud. Je ontwikkelt je eigen strategie om de meeste punten te behalen, zo is het spel iedere keer anders en gaat het nooit vervelen. Een lekkere langharig Tuig ook niet!

Duivelse Doerak
Een echte Doerak speelt Jenga. Het spel om ondeugende trucjes uit te halen…maar wel met finesse en stijl. Want voor je het weet valt je plannetje in duigen. Doerak drink je hier ook het beste bij. Lichtbitter maar opwekkend. Hij houdt je scherp!

Spelen met Toewijding
Onze Toewijding, gebrouwen met aandacht en…eh…toewijding. Een bier wat goed is uitgedacht. Zo speel je het bijpassende spel Carcassonne (met kloosters uitbreiding) ook. Samen bouw je de stad op en verdeel je de dorpen, steden en weilanden. Een strategisch spel om de meeste punten te halen.

Een avondje Trouble
Triple Trouble, tja als we het over dit bier hebben dan hebben we het eigenlijk altijd over drie troublemakers. De beste pairing die hierbij gaat zijn dan ook 3 spellen. Namelijk Munchkin 1,2 en 3! Een spel waarbij alles geoorloofd is. Monsters verslaan, schatten stelen of je medespelers verraden. Perfect voor een avondje trouble.

Een avondje vol legenden
Stap in de wereld van mythes en legenden. Vecht tegen trollen en draken. De legenden van Andor is een spel waarbij je in de huid kruipt van tovenaar, dwerg, krijger of boogschutter. Samen ga je de strijd aan. En met Wodan drink je gevaarlijk veel moed in!