Droomscenes & bier pairing

Onze DDH NEIPA Spellbound is een ode aan Spellbound, de film van Alfred Hitchcock uit 1945. De prachtige, surrealistische droomscene uit deze film is gemaakt door niemand minder dan Salvador Dali. Zijn schilderijen waren de inspiratiebron voor het etiket van eerder al onze Dreamcatcher, en nu ook voor Spellbound. Herken jij de schilderijen erin terug?

Spellbound is zeker niet de enige film die bekend staat om zijn legendarische droomscene. Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje, en uiteraard volgens traditie.. de beste bieren om daarbij te drinken!

Beer: Spellbound – DDH New England IPA
Movie: Spellbound
Laat je betoveren door onze nieuwste DDH New England IPA, die hand in hand gaat met de psychologische, romantische film van de Master of Suspense. Deze droomscene is enorm creatief en decoratief en net als het bier… SURREALISTISCH (fruitig)!

Beer: Triple Trouble – Tripel
Movie: the Big Lebowski
Jeffrey Lebowski, beter bekend als The Dude, wordt vanwege een verwarring met zijn naamgenoot betrokken bij een vreemde ontvoeringszaak. The dude en zijn bowlingvrienden proberen uit alle macht om alles weer recht te zetten, maar werken zichzelf eigenlijk steeds verder in de problemen. Geen verrassing dus, dat we bij deze film een pittige TRIPLE TROUBLE drinken!

Beer: Dreamcatcher – DDH Hazy IPA
Movie: Inception
Het betreden van dromen staat centraal bij Inception, dus vanzelfsprekend drinken we daar Dreamcatcher bij. Niet alleen omdat de naam de perfecte match is, maar ook omdat deze fruitige IPA een fijne opfrisser kan zijn om het hoofd koel te houden tijdens de verwarrende verhaallijn van Inception!

Beer: Kiss from a rose – Witbier with lychee, lime and rosewater
Movie: American Beauty
De roos (de American Beauty) staat natuurlijk centraal in deze film, en vormt een symbool voor de liefde en passie die Lester voelt voor Angela. Echter kan de kleur rood ook gezien worden als gevaar… verder geven we geen spoilers, maar ook daarom past onze nieuwe Kiss from a rose zo goed bij deze scene; letterlijk gemaakt met liefde, passie en rozen, en gevaarlijk lekker om te drinken. Houd onze site in de gaten, want over een niet al te lange tijd is dit bier klaar!

Beer: Wanderlust – Non Alcoholic IPA
Movie: Pee-Wee’s big adventure
In de Tim Burton film Pee-Wee’s big adventure wordt Pee-Wee’s geliefde fiets gestolen op klaarlichte dag. Vastberaden om hem te vinden, doorkruist hij het hele land… en geen avontuur beleef je zonder Wanderlust. Voor een vermakelijke film als deze heb je geen alcohol nodig!

Beer: Solaris – DDH IPA
Movie: Solaris
In de Russische en Amerikaanse verfilming van dit boek van Stanislaw Lem draait alles om de mysterieuze planeet Solaris, die gedachten, herinneringen en dromen van mensen tot leven kan brengen. Onze Solaris IPA houdt je bij de les om te onderscheiden wat echt is en wat niet.

Beer: Talusman – American Pale Ale
Movie: A Nightmare on Elm Street
We eindigen met een nachtmerrie en wie kunnen we daar beter voor hebben dan Freddie Krueger himself! De hele a nightmare on Elm street serie zit barstensvol dromen, wij hebben gekozen voor een van de meest iconische uit het eerste deel. En we dagen Freddie uit om het op te nemen tegen ons eigen hopmonster Talusman!