VAN MOLL 10TH ANNIVERSARY

In oktober is het bij Van Moll groot feest, want dan vieren wij onze 10e verjaardag!
We vieren het een week lang. Van 9 oktober t/m 15 oktober, de 10th Anniversary feestweek. Met elke dag hele toffe events en activiteiten!

HET PROGRAMMA

Maandag 9 oktober
Verzamel je slimste vrienden want we trappen de feestweek af met een unieke, eenmalige Van Moll pubquiz! Test je algemene kennis, je kennis over Van Moll en… je bierkennis. Er zit namelijk een proefronde in!

Info:
– Start quiz: 20.00 u
– Ticketprijs: 10,- p.p. (incl. proefronde)
– Maak een team van 4 personen
– We hebben een beperkt aantal plekken
– Klik hieronder voor tickets!

Dinsdag 10 oktober
Op dinsdag kan je aanschuiven voor een avondvullend tapas bierdiner. Met veel aandacht voor bier, zowel in het glas als op het bord. We schenken er namelijk niet alleen de best passende bieren bij, maar in alle gerechten zit ook bier verwerkt!

Info:
– Start diner: 18.30 u
– Prijs: 50,- p.p. (voor 5 gerechtjes + 5 bieren)
– We hebben een beperkt aantal plekken, dus reserveren is verplicht
– Reserveer je tafel via de mail: bar@vanmollcraftbeer.com
Vermeld hierbij even het aantal personen, eventuele dieetwensen en je telefoonnummer.

Woensdag 11 oktober
Het toeval wil dat Beer Geeks een week na ons ook 10 jaar bestaat. Dat vraagt om een mega Van Moll x Beer Geeks bottle share! Duik in je eigen bierkelder en sluit aan op deze avond om mooie flessen met elkaar te delen. Daarnaast zetten we op onze taps de meest bijzondere bieren, en stellen we vintage parels uit onze kelder ter beschikking.

Info:
– Start bottleshare: 19.00 u
– Ticketprijs: 5,- (incl. welkomstdrankje)
– Klik hieronder voor tickets

Donderdag 12 oktober
Van Moll & Friends Tap Take-Over
Op donderdag hebben we bevriende brouwerijen uitgenodigd voor een mega TTO. Ontdek 12 speciaal uitgezochte bieren en ontmoet de brouwers van Jopen, Kaapse Brouwers, Kees, Kompaan, Kromme Haring en Oedipus!

Info:
– Start TTO: 16.00 u
– Gratis entree

Vrijdag 13 oktober
Wij trekken Oktoberfest dit jaar nog iets langer door met een speciaal Van Moll Oktoberfest! Halve literpullen, Duitse bieren uitgekozen door Sebastian Sauer van Freigeist, Pretzels en Brätwurst, en natuurlijk losgaan op Duitse muziek!

Info:
– Het feestje begint om 20.00 u
– Gratis entree

Zaterdag 14 oktober
Van Moll draait door! Zaterdag is disco night. Erwin van Moll himself draait de lekkerste plaatjes en je kan radje komen draaien. We hebben hele mooie prijzen in petto (altijd prijs)!

Info:
– Warmdraaien vanaf 20.00 u, om 22.00 u los!
– Gratis entree

Zondag 15 oktober
We sluiten de feestweek af met een knaller van een Tap Take-Over van Buxton Brewery! Ontmoet de brouwer en geniet van de 12 bieren die hij meeneemt, helemaal vanuit de UK.

Info:
– Open vanaf 15.00 u
– Gratis entree

WIN PRIJZEN

En… wie jarig is trakteert. Daarom is er elke dag van de week een nieuwe prijs te winnen. Iedereen die langs komt, ontvangt van ons een lootje. Elke avond om 22.00 zullen we een winnend lot trekken! Extra reden om een of meerdere dagen een biertje te komen drinken dus.

Hopelijk tot dan!