Van Moll brouwt op iets nieuws!

Dit keer geen blog, recept of artikel….maar een oproep! We gaan namelijk crowdfunden. En jij, als echte Van Moll vriend(in), kan meedoen!

Ruim 8 jaar geleden openden we de deuren van onze brewpub in Eindhoven om jullie kennis te laten maken met onze en vele andere lekkere craft bieren. En nu, nu is het tijd voor een volgende stap. Een boost. En dat doen we niets liever dan met jou! Jij kunt je nu aansluiten bij de Van Moll familie: groei jij met ons mee?

Een stukje geschiedenis…
Erwin van Moll brouwde al jaren hobbymatig thuis en reisde voor werk als DJ de hele wereld over. Bij thuiskomt verbaasde hij zich telkens weer over het beperkte assortiment aan bieren in de Nederlandse markt ten opzichte van wat hij in andere landen zag. Daar moest verandering in komen! Hij zocht naar een locatie en enkele medestanders, wat uiteindelijk leidde tot de opening van brewpub Van Moll in het centrum van Eindhoven. Hier werd Van Moll bier gebrouwen om deels zelfvoorzienend te zijn, de ‘verkoop buiten de deur’ kwam pas later.

Op uitbreiding van het aantal tapkranen en de levensgrote muurschildering na, is er sinds de oprichting in 2013 weinig veranderd in de brewpub. Waarom zouden we iets veranderen wat goed is?! Precies die vraag stelden we onszelf een aantal maanden geleden en kwamen tot dezelfde conclusie: we willen nóg meer beleving creëren. Dit hebben we allereerst met de bieren gedaan. In onze huisstijl is een verandering doorgevoerd, met als resultaat dat we zijn overgestapt van fles naar blik als verpakking. De nieuwe blikken zijn vormgeven door opvallend en kleurrijk artwork. Daarnaast heeft ieder blik een QR-code, waar per bier extra beleving toegevoegd wordt: concerten, trailers, playlists, gerechten en nog veel meer, je kan het allemaal vinden zodra je de QR scant! De bieren blijven onveranderd goed!

De plannen…
En precies dat is wat we met de bar(s) ook gaan doen: de goede elementen behouden en waar een verandering nodig en wenselijk is deze doorvoeren. Voor Van Moll Eindhoven betekent dit een andere bar, meer zitplekken, een keuken en vernieuwd terras. Alles om de complete bierbeleving compleet te maken. Wanneer de bar in Eindhoven deze boost heeft gekregen gaan we dezelfde elementen samenbrengen in Van Moll Nijmegen.

Van Moll in Nijmegen? Zeker ja! Vanaf het begin stond Nijmegen boven aan het lijstje. Deze mooie stad bruist, is levendig en houdt van Craft Beer. Wij zijn super enthousiast om de mooie elementen van Van Moll Eindhoven hier ook neer te gaan zetten! Een locatie met dezelfde look-and-feel, goed personeel, unieke sfeer en met bijzondere bieren. Nijmegen, here we come!

Om dit alles te kunnen realiseren hebben wij jouw hulp nodig! Wij willen via deze crowdfundactie 400.000 euro ophalen in de vorm van een investering met een aantrekkelijk rendement en leuke rewards voor jou! Denk maar aan tickets voor Van Moll Fest, een uniek vriendenbier of een brouwdag.

Alles over onze crowdfundingactie kun je lezen met een klik op de onderstaande button. Het lijkt ons te gek om dit samen met jou voor elkaar te krijgen. Investeer jij mee?